ინგრედიენტები: ტოსტის პური, კვერცხის ცილა – 2 ცალი, პამიდორი, ისპანახის ფოთლები, მდოგვი, მდნარი ყველის ფირფიტები, კარაქი -2 ჩ/კ.
მომზადების წესი: კვერცხის ცილა მარილთან და პილპილთან ერთად კარგად ავთქვიფოთ და მხოლოდ 1 წუთის განმავლობაში შევწვათ. შემდეგ პურის ნაჭრებს კარაქი და მდოგვი წავუსვათ, შემწვარი კვერცხი, პომიდვრის ნაჭრები, ყველი და ისპანახის ფოთლები დავადოთ. სენდვიჩი შევათბოთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, სანამ ყველი ოდნავ არ გადნება.
კომენტარები