იზაბელა, იგივე ადესა, დასავლეთ საქართველოშია გავრცელებული მუქი ფერის, არომატული ყურძნის ჯიშია, რომლისგანაც, მათობელა ღვინის გარდა, გემრიელი მურაბაც მზადდება. „იზაბელას“ მურაბას მომჟავო გემო, გამორჩეული არომატი და მუქი ფერი აქვს. ის სუფრასთან თხილთან, მშრალ კრეკერებთან ან ნაყინთან ერთად მიაქვთ.
საჭირო პროდუქტი:
-
„იზაბელას“ ჯიშის ყურძენი – 500 გრ.
-
შაქარი – 3 ჭიქა (540 გრ)
-
„იზაბელას“ ჯიშის ყურძნის წვენი – 0,5 ჭიქა (100 გრ)
კომენტარები