• ჩვენ შესახებ
  • რეკლამა
  • კონტაქტი
Saturday 02nd December 2023
Media.Adams.Ge
  • მთავარი
  • მსოფლიო
  • საზოგადოება
  • პოლიტიკა
  • სამართალი
  • კულტურა
  • სპორტი
  • რელიგია
  • ჯანმრთელობა
  • Faceამბები
  • სხვა
    • კონფლიქტები
    • პერსონა
    • კვლევები
    • რჩევები
    • ტაბლოიდი
    • შოუ-ბიზნესი
    • ჰოროსკოპი
    • საინტერესო
    • კულინარია
    • ქალი და მამაკაცი
    • ტესტები
    • სახალისო
    • ელ წიგნები

ფარშირებული ბულგარული წიწაკა ყველითა და კვერცხით

ფარშირებული ბულგარული წიწაკა ყველითა და კვერცხით
567 ნახვა
14 shares
  • Facebook14
  • Twitter
  • LinkedIn

ინგრედიენტები: სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა – 3 ცალი, ყველი – 400 გრ, კვერცხი – 3 ცალი, ნიორი – 2 კბილი, მაიონეზი.

მომზადების წესი: ყველი გავხეხოთ და დაჭყლეტილი ნიორი დავუმატოთ. შემდეგ მაიონეზი შევურიოთ. კვერცხი მოვხარშთ და მრგვალად დავჭრათ. ბულგარულ წიწაკას შიგთავსი გამოვაცალოთ და მიღებული მასა მოვათავსოთ, შუაში კი კვერცხის ნაჭერი ჩავუდოთ. მაცივარში 3 საათით მოვათავსოთ. ბოლოს ნაჭრებად დავჭრათ.

კომენტარები

← Previous Next →

Copyright 2021 Adams.ge ყველა უფლება დაცულია