ინგრედიენტები: ქათმის ფილე – 2 ცალი, ბრინჯი – 1 ჭიქა, მწვანე ბულგარული წიწაკა – 1 ცალი, პომიდორი ,,ჩერი“ – 5 ცალი, კონსერვირებული სიმინდი – 1 ჭიქა, ლობიო – 1 ჭიქა, მწვანე ხახვი – 6 ღერო, გახეხილი ყველი – 1 ჭიქა, ქინძი – 1კონა, ლიმონის წვენი, პაპრიკა, მარილი და პილპილი – გემოვნებით, ზეითუნის ზეთი – 3 ს/კ. ავოკადო – 1 ცალი.
მომზადების წესი: ქათმის ფილე პატარა ნაჭრებად დავჭრათ და პაპრიკა მოვაყაროთ. ზეითუნის ზეთში 10 წუთის განმავლობაში შევწვათ. ცალკე ლობიო და ბრინჯი მოვხარშოთ. ბულგარული წიწაკა, პომიდორი, ხახვი და ქინძი წვრილად დავჭრათ. ავოკადო – სიგრძეზე. ერთმანეთში ბრინჯი, ლობიო, შემწვარი ქათმის ფილე, დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ხახვი, პომიდორი, მოთუშული სიმინდი, ავოკადო, მარილი, პილპილი და ქინძი აურიოთ. ბოლოს სალათას ზემოდან გახეხილი ყველი მოვაყაროთ და ლიმონის წვენი მოვასხათ.
კომენტარები