კვერცხის შეწვის ეს მეთოდი გამოცდილი დიასახლისებისთვისაც სიახლე იქნება, თუმცა ხომ გაგიგიათ – სწავლა სიბერემდეო..
თუ გსურთ, გემრიელი გლაზუნია სწრაფად მოამზადოთ, თანაც ტაფაზე არ მიიკრას, გირჩევთ:
ტაფაზე, რომელზედაც უცხიმოდ შეიძლება მომზადება, გატეხეთ 2 კვერცხი – ისე რომ კვერცხის გული არ „გაგექცეთ“, შემდეგ კი დასხით 1/2 ჭიქა ცივი წყალი – როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები.
ასე ცილა უცებ მომზადდება, კვერცხის გული კი რბილი დარჩება.
კომენტარები