• ჩვენ შესახებ
  • რეკლამა
  • კონტაქტი
Wednesday 22nd March 2023
Media.Adams.Ge
  • მთავარი
  • მსოფლიო
  • საზოგადოება
  • პოლიტიკა
  • სამართალი
  • კულტურა
  • სპორტი
  • რელიგია
  • ჯანმრთელობა
  • Faceამბები
  • სხვა
    • პერსონა
    • კვლევები
    • რჩევები
    • ტაბლოიდი
    • შოუ-ბიზნესი
    • ჰოროსკოპი
    • საინტერესო
    • კულინარია
    • ქალი და მამაკაცი
    • ტესტები
    • სახალისო
    • ელ წიგნები

ბეკონიანი სატაცური

ბეკონიანი სატაცური
478 ნახვა
15 shares
  • Facebook15
  • Twitter
  • LinkedIn

ინგრედიენტები:
მწვანე სატაცური – 500 გრ,
ყოველ 3 ცალ სატაცურზე იგულისხმეთ 2 ბეკონის ნაჭერი, პილპილი – გემოვნებით, ზეითუნის ზეთი – 3 ს/კ.
მომზადების წესი:
სატაცური კარგად გარეცხეთ, აადუღეთ მარილწყალი, ჩაყარეთ სატაცური და 10-15 წუთი ხარშეთ, შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი და გადაიტანეთ საწურზე ისე, რომ გადაჭრილი ბოლოები ქვევით მოაქციოთ, რათა კარგად დაიწუროს.
თხლად დაჭრილ ბეკონის ნაჭერში (2 ცალში) გაახვიეთ სატაცური (3 ცალი), მოაყარეთ პილპილი და ყველა მხრიდან თანაბრად ზეთში შეწვით.

კომენტარები

← Previous Next →

Copyright 2021 Adams.ge ყველა უფლება დაცულია

Adam's Media